OST bën njoftimin: Këto zona të Tiranës pa drita për tre ditë, punohet për mirëmbajtjen e rrjetit

68
Sigal

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes ka njoftuar ditën e sotme se do të ketë mungesë energjie nga data 22 deri në datë 24 qershor, gjatë intervalit kohor 08:00-17:00 në Berzhitë, Mullet dhe Ibe.

Njoftimi:

Pershendetje/Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

Stakim, 22-24 qershor

Pêr shkak të investimit që po kryen OST për mirëmbajtjen e NST Ibë, në datat 22-24 qershor gjatë intervalit kohor 08:00-17:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

22-24 qershor.

Bërzhitë, Mullet, Baldushk

23-24 qershor

Pjesërisht/ Mullet, Ibë