OSSHE/ Tirana pa energji. Ja oraret dhe zonat që preken ditën e nesërme

171
Sigal

OSHEE me anë të një lajmërimi, njofton qytetarët e Tiranës se një remont ka ndodhur në NST Tec të Kombinatit.

Në njoftim, OSHEE shprehet se nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet energjia elektrike në zona të kryeqytetit të tilla si Yzberisht, Vaqarri dhe Sharra.


Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 24 maj

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datën 24 maj gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht Yzberisht, Vaqarr, Sharrë