OSSHE/ Kufizime energjie në Tiranë, ja oraret dhe zonat që preken nesër nga ndërprerja

82

Tirana ditën e nesërme do të përballet me kufizime energjie në disa zona të saj.

Sipas njoftimit të OSSHE kufizimet do të jenë për shkak të punimeve në kabinat e NST Rajonal

Stakim, 2 korrik

Për shkak të punimeve të planifikuara në një nga kabinat e NST Rajonal, në datën 2 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

09:00-10:00

Pjesërisht rruga “Pandi Dardha”, rruga “Tahir Sinani” prapa shkollës “Ahmet Gashi”

12:00-13:00

rruga “Pandi Dardha”