OSHEE njofton qytetarët e Tiranës: Ja zonat që mbeten nesër pa energji elektrike

312
Sigal

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se nesër do të mbetet pa drita një pjesë e Tiranës, për shkak të punimeve në rrjet.

“Për shkak të remontit të planifikuar në disa nga fiderat e NST Valias dhe NST Ndroq, në datën 19 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të mbeten pa energji disa zona në Tiranë. Bathore, Breg Lumi, Valias pjeserisht, Kamëz pjeserisht, Ndroq, Maknor, Pezë e Madhe, Pojan, Grece”, thuhet në njoftimin e OSHEE.