OSHEE: Nesër dhe pasnesër stakime të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës, ja fashat e orareve

349
Sigal

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton abonentët se duke nisur nga dita e nesërme dhe pasnesër, do të ketë stakime të energjisë elektrike.

Kjo për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina në Tiranë.

Zonat ku do të ketë stakime të energjisë

7 maj/09:00-15:00

Pjesërisht Rruga “Hysen Xhura”
8 Maj/09:00-15:00
Pjesërisht rruga “Pjetër Budi”, “Rruga e Dibrës” pranë shkollës “Ramazan Jara