OSHEE: Ja zonat dhe oraret ku do të ketë stakime energjie nesër

44

Ditën e nesërme në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimin e bën të ditur OSSHE, ku shkak për këtë ndërprerje do të jetë një remont në një nga fiderat në NST Mëzez.

Pershendetje. Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 24 qershor

Për shkak të punimeve të planifikuata në një nga fiderat e NST Mëzez, në datën 24 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Pjesërisht Kashar, Yrshek, Katund i Ri, Allgjatë