Nxorën informacione për një magazinë kanabisi, pezullohen dy policë

273

Dy efektivë të Policisë së Elbasanit janë pezulluar nga detyra pasi dyshohet se kanë nxjerrë një informacion sekret.

Njeri prej tyre është specialisti i Sektorit të Krimeve, E.Gj dhe tjetri, inspektor i Krimeve të Rënda, E.H. Veç pezullimit, ndaj tyre ka nisur edhe hetimi administrativ.

Informacioni kishte lidhje me hetimet që po kryheshin për një magazinë kanabisi.