Numërohen 50 kutitë e para në gjithë vendin, ja rezultati deri më tani

128
Sigal

Në shumë qendra të vendit ka filluar procesi i numërimit të votave të hedhura nga qytetarët shqiptarët ditën e djeshme, në zgjedhjet e 25 prill.

Sipas të dhënave të publikuara nga KQZ, deri në orën 01:31, rezulton që janë numëruar 50 kutitë e para nga 5199 kuti në total.

Po ashtu sipas KQZ-së, deri më tani, PS ka 51.2% të votave, PD 38.7%, LSI 7.41% dhe PSD 1.42%