Një pamje vjeshte, foto dhe mesazhi që publikon këtë mëngjes Presidenti Meta

185
Sigal

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka publikuar mëngjesin e sotëm një foto ku shfaqet pranë një grumbulli me gjethe të rëna, një natyrë gjithë ngjyra që i ngjan më shumë pranverës pavarësisht se jemi në vjeshtë.

“Pranverë në Vjeshtë!”, shkruan Meta, duke i lënë vend aludimeve për mesazhin që përcjellin gjethet e rëna.

Meta Fb