Një lajm i shkëlqyer nga Italia!

75

Nga Dr.Petrit Vargu

Duket se piku ishte dje.Mbetet per t’u konfirmuar ne ditet e ardhshme .Mbi te gjitha shkelqen puna e kryetarit te bashkise se Venetos per masat speciale qe mori.Edhe stafi i japonezeve te cilet pretendojne qe e kane gjetur mjekimin,nuk pranoi ta provoje ( ne 300 raste)ne asnje rajon tjeter pervec Venetos.Nje rast i shkelqyer qe tregon qe pushteti lokal duhet te veproje ne menyre indipendente nga pushteti qendror dhe lufta e coronavirusit nuk ka nevoje per protagoniste dhe heronj,por per mobilizim te te gjitha pushteteve.