Nesër ndalohen të gjitha lundrimet drejt Karaburunit dhe Sazanit, ja arsyeja

52

Ditën e nesërme do të ndalohen të gjitha udhëtimet me mjete lundruese drejt bazës së Pashalimanit dhe Gadishullit të Karaburunit. Shkak për ndalimin e lundrimit do të bëhet asgjësimi I municioneve të grumbulluara në ishullin e Sazanit. Ndalimi i lundrimeve me anije, gomone, jahte dhe skafe do të bëhet nga ora 9.00 deri në orën 19.00.

Njoftimi bëhet i ditur nga Drejtoria e Përgjithshme Detare, Kapitenaria Vlorë.

‘Neser nga ora 09.00 deri ne oren 19.00 ndalohet levizja e mjeteve lundruese private ( anije, gomone, jahte , skafe , varka etj ) te te gjitha llojeve per arsye pune nga Baza detare Pashaliman.

Image