Nesër afati i fundit për reformën zgjedhore, sot pasdite do të mblidhet Këshilli Politik

55

Një ditë më parë, edhe pse mbledhja ishte maratonë, mazhoranca dhe opozita nuk arritën dakordësi për Reformën Zgjedhore.

Mbledhja e Këshillit Politik u mbyll pa marrëveshje, ndërsa afati për mbylljen e Reformës deri në 31 maj, por prek deadline-n e vendosur nga ndërkombëtarët.

Mësohet se për finalizimi me marrëveshje të Kodit të Ri elektoral, do të tentohet sot pasdite. PD dhe PS kanë rëndë dakord për të mbledhur Këshillin Politik sot në orën 17:00.

Reforma Zgjedhore duhet të jetë aprovuar nga të gjithë krahët e politikës deri të dielën në prag mesnate.