Nën ujë katet e para të banesave në zonën e ish-Kënetës në Durrës

50
Sigal

Katet e para të banesave në zonën e ish-Kënetës në Durrës janë përmbytur.

 

“Kemi ndenjur në ujë, nuk na zinte gjumë, kanë rënë shi gjithë natën”, u shpreh një nga banorët.

Reshjet e denura të shiut kanë ‘pushtuar’ vendin prej më shumë se 48 orësh.

Situata vijon të mbetet shumë problematike në qarkun e Shkodrës, për shkak të reshjeve të dënuara të shiut të ditëve të fundit.

Mbi 480 familje aktualisht janë nën ujë dhe deri më tani janë evakuuar 30 familje.

Zonat për problematike janë në njësitë: Dajç, Velipojë, Gur i Zi, Bërdicë dhe një lagje e qytetit, Ajasëm.