Në Durrës gjendet një trup i pajetë nga peshkatarët

445
Sigal

Një kufomë është gjetur në det nga peshkatarët e Durrësit në orën 6:30 dhe është sjellë në breg. Trupi i pajetë nuk është identifikuar, ai është gjetur 8.5 milje larg bregut, në Bishtpallë, lagja nr.15. Ka dyshime se kufoma është e një femre, por Policia e Durrësi nuk e ka konfirmuar këtë fakt.Sipas Policisë, Nuk mund të saktësohet, seksi dhe mosha, mbasi është i përzier me mbeturina bimore. Grupi hetimor po punon për identifikimin e kufomes dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.