Në Ditën e Verës, Rama e Veliaj përurojnë Pazarin e Ri

425
Sot përurohet pazari ri. Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i bashkisë Erjon Veliaj po marin pjesë në këtë ceremoni.

Pazari i ri mirëpritet 308 tregtarë që do të punësohen aty gjatë orëve të paradites, por edhe mijëra qytetarë që duan të kalojnë orët e pasdites për të shijuar ushqimet dhe produktet vendase.
Sigal