Ndotet keq deti në Dhërmi

65

Përveçse prishën fundjavën e qindra pushuesve që kishin zgjedhur bregdetin e Dhërmiut për të pushuar këtë fundjavë reshjet e shiut kanë shkaktuar edhe ndotje të ujit. Siç shihet nga foto e siguruar përrenjtë kanë çuar në det të gjithë dheun e hedhur në breg të tyre të nxjerrë nga punimet që po bëhen në fshat. Pritet të shihet derisa do të zgjasë kjo ndotje e ujit dhe pasojat që mund të ketë.

Image