Ndërprerje të energjisë në Tiranë në dy ditët në vijim, ja zonat

65
Sigal

OSHEE njofton se më 19 tetor dhe 20 tetor do të ndërpritet furnizimi me energji elektrike nga ora 00:00 deri në 05:00 në disa zona të Tiranës. Zonat që do të jenë pa energji elektrike janë:

19 tetor

Pjesërisht: zona pranë Pallatit të Sportit, rruga “Dritan Hoxha”.

20 tetor

Pjesërisht: Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, rruga “Gjovalin Gjadri”,

Rruga “Hamdi Pepa”, rruga “Bedri Karapici”, rruga “3 Dëshmorët” pranë KMY, biznese private brenda territorit të ish “Misto Mames”, Kaon, rruga “Tish Daia”,

“Kodra e Diellit”, Zona prane ish SMT, zona prane ish Drejtorise se ujrave (Selite), Lagjia Garunj, Mjull Bathore, Lundër, Vishnje, Arbanë.