Moti i keq, pezullohet puna në portin e qytetit të Durrësit

367
Qyteti bregdetar i Durrësit është përfshirë nga një mot i keq me reshje shiu, breshër dhe erë të fortë.

Për pasojë është pezulluar puna në sektorin e ngarkim-shkarkimit dhe peshkimit në portin e Durrësit.

Po kështu vështirësi ka edhe në qarkullimin e mjeteve dhe këmbësorëve në qytet.
Sigal