Moti i keq, 25 familje të fshatit Rade të izoluara në Dibër

212
25 familje të fshatit Rade në Dibër janë izoluar për shkak se të daljes së një përroi, i cili ka bllokuar edhe rrugën.
Banorët e këtij fshati kanë bërë thirrje për ndihmë nga autoritetet, por ende asjë përgjigje.
Ata thanë se një ditë më parë kanë nxjerrë në krahë një të sëmurë.
Banorët kërkojnë nga bashkia që ti sjellë fadroma për pastrimin dhe rregullimin e rrugës.