‘’Mos na çaj k****, ty të rruajnë k****”, deputeti socialist distancohet nga të vetët: Viva la vagina!

226

Pas përgjimeve të djeshme për babëzinë e votave nga grupi i qeveritareve dhe fjalorin banal të përdorur reagon Fate Velaj.

Ja postimi i tij :

20.06.2019 …duke lexuar e dëgjuar për “veglën e mrekullirave”, K…., i cili, as duhet çarë e as duhet rruar, nuk di pse këmbët më çuan tek biblioteka dhe dora më kapi librin “Viva la Vagina”.  Mirmëngjes.