Mos luani me zjarrin/ Nis nga vetëm 5,000 lekë në vit, Sigurimi i Pronës në SIGAL UNIQA, më jetik se kurrë

6
Sigal

Ngjarja e një dite më parë në Tiranë ku si pasojë e një zjarri intensiv u shkrumbuan disa kate të një pallati ndërtuar rishtazi, na tregoi edhe një herë se sa të brishtë e të cënueshëm jemi përballë ngjarjeve të papritura dhe aksidentale.

Dëme kolosale që lenë pasoja të rënda financiare dhe psikologjike tek çdo i dëmtuar. Sepse të humbasësh banesën apo biznesin në pak minuta teksa për të ke punuar një jetë të tërë, është shumë e vështirë.

Por çdo gjë e ka një zgjidhje. Dhe në tilla raste zgjidhja më e mirë dhe e vetme është Siguracioni.

Rasti i djeshëm në Tiranë nuk është rast i veçuar, të cilin e dëgjojmë rrallë herë. Në Shqipëri, kryesisht në kryeqytet, dëgjojmë çdo ditë për banesa apo biznese që digjen për shkaqe të ndryshme.

Por dëmet kush i paguan? Pasi të gjithë e dimë se dëmet që le pas një zjarr janë të mëdha.

Për këtë arsye, vazhdimisht kemi apeluar tek qytetarët dhe bizneset që të sigurojnë pronat e tyre si mënyra më e mirë për tu mbrojtur financiarisht në rast ngjarjesh aksidentale, si ky i mësipërmi.

ÇFARË ËSHTË SIGURIMI I PRONËS NGA ZJARRI?

Ky sigurim mbulon të siguruarin nga humbjet ose dëmtimet e zjarrit nga një numër burimesh.

Këto përfshijnë zjarre të shkaktuara nga:

 

  • Energjia elektrike

 

  • Shpërthimet e gazit

 

  • Zjarri i shkaktuar nga rrufeja që bie direkt mbi objekt,

 

  • Zjarri si pasojë e rënies së mjeteve fluturuese mbi pronë apo ngarkesave të rëna nga ky mjet;

 

  • Zjarri i ardhur nga fqinji, etj

Këtij sigurimi mund ti shtohet edhe mbulim nga rreziqe shtesë si:

 

  • Tërmeti

 

  • Breshëri

 

  • Përmbytja

 

  • Stuhia, etj.

Por sa kushton Sigurimi i Shtëpisë?

Sigurimi i shtëpisë nga Zjarri në SIGAL UNIQA ka një çmim modest dhe të përballueshëm nga çdo shtresë e shoqërisë. Ai nis nga vetëm 5,000 lekë në vit.

Ku mund ta blini Sigurimin e Pronës?

Përveç çdo zyre në qytetin tuaj, SIGAL UNIQA ofron mundësinë e blerjes online, në sigal.com.al, brenda pak minutash duke kursyer kohë dhe para.

Pse pronën tuaj duhet t’ia besoni SIGAL UNIQA-s

SIGAL UNIQA Group Austria, 87% e aksioneve austriake

“UNIQA Insurance Group”, një prej emrave më të njohur të sigurimeve dhe financave dhe sigurimeve në Austri dhe Evropë, është pjesë e tregut shqiptar të sigurimeve që prej vitit 2007 përmes SIGAL UNIQA Group Austria.

Me një eksperiencës mbi 200-vjeçare në këtë sektor, “UNIQA Insurance Group” solli në vendin tonë një koncept tjetër të të bërit biznes duke qenë përherë pranë njerëzve dhe komunitetit, sjell vazhdimisht produkte sigurimi novatore që vijojnë edhe sot pas 16 vjetësh të jenë ndër më të suksesshmet për Shqipërinë dhe rajonin.

Grupi UNIQA është një nga kompanitë kryesore të sigurimeve në Austri dhe Evropën Qendrore dhe Lindore (EQL).

Rreth 21,000 punonjës dhe partnerë ekskluzivë u shërbejnë mbi 16 milionë klientëve në 17 shtete të ndryshme.

SIGAL UNIQA Group Austria, Grup rajonal Sigurimesh

SIGAL UNIQA Group Austria është një prej grupeve më të mëdhenj dhe të besuar të sigurimeve në rajon.

Të përkushtuar dhe me profesionalizëm, mbi 2300 punonjës dhe agjentë të SIGAL UNIQA shërbejnë në mbi 1200 zyra në 3 shtete (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut) me standarte tërësisht europiane duke qenë pranë mbi 1,2 milion klientëve atëherë kur ata kanë më shumë nevojë.

Lider i sigurimeve në Shqipëri

Grupi SIGAL UNIQA kryeson tregun e sigurimeve në Shqipëri që prej vitit 2022 duke zënë mesatarisht rreth 30% të tij.

Me produkte Sigurimi novatore dhe të njëjta me ato që ofrojnë simotrat e saj në Evropë, SIGAL UNIQA mbetet kompania e sigurimeve më e madhe dhe e besuar nga qindra mijëra klientë.

Garanci Ndërkombëtare

SIGAL UNIQA Group Austria bashkëpunon edhe me emra të tjerë të mëdhenj të sigurimeve dhe risigurimeve në Evropë dhe Botë si: UNIQA Re, Qatar Re, AIG, Allianz, Lloyds, Zurich, AXA etj, kompani këto që ofrojnë më shumë garanci për çdo klient të kompanisë.

Çfarë prisni? Sigurojeni dhe ju shtëpinë apo biznesin tuaj dhe ofrojini vetes dhe mbrojtje financiare dhe qetësi mendore.

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku

Merrni një ofertë duke shkruar tani në:

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 0686062829