Miratohet buxheti për 2022-n, Kushi: Pagat e mësuesve do të rriten me 6%, po ashtu dhe për punonjësit psiko-socialë.

70
Sigal

Kushi:
Disa nga lajmet janë se të gjithë mësuesit në gjithë vendin me rritjen e pagave me 6%, është premtim i mbajtur dhe këtë herë është hap ii parë i premtimit tonë që të rriten me 40%. Jo vetëm për mësuesit por edhe punonjësit psiko-socialë, të cilët japin kontribut të jashtzakonshëm.

Ndërkohë me këtë buxhet edhe për arsimin e lartë, për ndërkombtarizimin dhe ritjen e cilësisë dhe në mënyrë që të diplomuarit të konkurrojnë me të rinjtë dhe të rejat e BE, do mbështesim projektet e bashkëpunimit me universitetet më të njohura.