Mijëra tifoz në Elbasan

391
Megjithëse policia nuk ka një shifër sesa mund të jetë numri i shqiptarëve që kanë udhëtuar drejt qytetit ku do të luhet sfida Shqipëri-Serbi, fotoja tregonë rrugët e sheshe të mbushura me mijëra njerëz, të cilët janë të veshur me simbolet kombëtare. Tifozët prej më shumë se dy orësh janë në rradhë për të hyrë në stadium, ndërsa disa mijëra të tjerë do të ndjekin ndeshjen nga ekranët gjigandë që janë vendosur në këtë qytet apo lokalet që përgjatë gjithë ditës kanë pritur dhe përcjellë tifozë nga të gjitha trevat.
Sigal