“Meta është për fushën e lojës, jo për ta parë ndeshjen në tribunë. Duhen ndeshjet e verteta dhe jo Moxhët e kalçopolit”

268
Nga Genc Gjokutaj
Sot me nje kureshtjen e nje femije testova reagimin popullor ne lidhje me gjykimin ne Gjykaten Kushtetuese te shkarkimit te Presidentit Ilir Meta! U çudita sepse ne çdo kafe e tavolina shumica e njerezve deshironin qe Gjykata ta shkarkonte Presidentin! Ai eshte per ne fushen e lojes o vlla jo per ta pare ndeshjen ne tribune me tha nje i moshuar! Dhe ky refren me shoqeroi gjithe diten!
Rruges per ne shtepi shiu i rrembyer nuk ma lagu dot bindjen se njerezit duan luften bio, ndeshjet e verteta dhe jo Moxhët e kalçopolit! Ja si ndodhka thashe qe edhe Spartaket e Partise pa ndergjegje e vetedije e bëkan ndonje pune per se mbari!
Hajt per hajer kjo pune mendova!
Sigal