Merrni masa! OSHEE: Zonat në Tiranë që nesër nuk do të kenë energji elektrike

444
Nesër disa zona në kryeqytet do jenë pa energji, ndaj merrni masa.
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton se ndërprerja do të jetë për shkak të investimeve që po kryhen në rrjetin elektrik të Tiranës, në kuadër të përmirësimit të cilësisë së furnizimit me energji elektrike. OSHEE thekson në njoftimin e saj se ndërprerja do të jetë nga ora 09:00-13:00, do të ketë kufizime energjie në disa zona në kryeqytet.
Pa energji do të jenë gjatë këtij intervali kohor do të jenë zona; Rruga “Nazmi Rushiti”, pranë Maternitetit të Ri, rruga “Mine Peza” si dhe rruga “Skënder Kosturi”.
Sigal