Memaliaj, babë e bir rráhin gratë e shtëpisë së tyre

286
Sigal

Dy shtetas (Babë e bir) janë vënë në pránga pasi kanë rráhur gruan dhe vajzën e shtëpisë.

Pas sinjalizimeve të marra, blutë e Memaliajt kanë shkuar në banesën e P.T duke prángosur këtë të fundit si dhe djalin e tij D.T. për dhùnè në familje. Burimet zyrtare bëjnë me dije se pas një konflíktí me motive të dobëta, dy meshkujt e shtëpisë kanë rrahur gruan dhe vajzën duke i shkaktuar dèmtíme fizike.

Njoftimi i polícísë:
U bë árrèstimi në flágráncë i shtetasve P.T dhe djali tij D.T banues në Memaliaj, sepse në banesën e tyre në Memaliaj, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, gjatë një konflíktí për motive të dobëta kanë ushtruar dhùnë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes (nënës) dhe vajzës (motrës) së tyre, shtetaseve duke u shkaktuar dèmtíme.