Me shenja gjaku në fytyrë, vritet 55-vjeçari shqiptarë

129

Shtetasi shqiptar 55-vjeç nga Shqipëria, u gjet i vdekur të shtunën në një depo në fshatin Shën Seraphim të komunës Kamena Vourla, Greqi.

Nga raportimet thuhet se, ishte një burrë që gjeti një njeri të vdekur dhe njoftoi policinë.

Provat e hershme tregojnë se trupi ka qenë i gjakosur në fytyrën e tij.

Po hetohet për vrasje apo nga ndonjë rënie vdekjeprurëse.

Që nga momenti i parë, policia mbylli vendin e ngjarjes dhe nxitoi në mjekësinë ligjore dhe policinë e OPEC, si dhe ambulancën e EKAB për të transportuar kufomën.