Me hidherim njoftojme se eshte ndare nga jeta gjirokastriti Bashkim Babameto

81
Sigal

Me hidherim njoftojme se eshte ndare nga jeta gjirokastriti Bashkim Babameto

Me shtepi ne zemer te pazarit gjirokastriti Bashkim Babameto u largua nga kjo jete duke lene pas emer te mire.

Ai sherbeu si ushtarak ne detyra te rendesishme, deri dhe komandant brigade ne Tropoje.

Ishte ushtarak dinjitoz, burre i nderuar dhe i respektuar i Gjirokastres, nje familjar shembullor.

Gjirokastra do ta kujtoje per fjalen e mire dhe buzeqeshjen e pandare qe e shoqeronte ne marredhenie me qytetaret e qytetit te tij te dashur.

I paharruar kujtimi dhe kontributi i tij per shoqerine. U prehte ne paqe shpirti i njeriut te mire!