Mbyllet protesta për teatrin, tubimi radhës të mërkurën në 17:30

40

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit mbyll protestën në Bulevard.

Tubimi zgjati mbi dy orë, ndërsa në podium u ngritën aktorët dhe përfaqësues të Shoqërisë Civile.

Në mbyllje të fjalimit të regjisorit Edmond Budina, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit njoftoi protestën e ardhshme, në orën 17:30.