Mbetet pa energji plazhi i Drimadhes, OSHEE: Një subjekt dëmtoi rrjetin e tensionit

52

OSHEE bën me dije se defekti ka ardhur për shkak se një subjekt privat ka dëmtuar rrjetin e tensionit të mesëm.

Brigada e emergjencës po punon për riparimin e avarisë dhe rikthimin e energjisë elektrike.

“Një pjesë e zonës në Drimadhes (Dhërmi) është pa energji elektrike, pasi një subjekt privat dëmtoi rrjetin e tensionit të mesëm.

Aktualisht, në terren ndodhet brigada e emergjencës për riparimin e avarisë”, thuhet në njoftim.