Mamaja vret përdhunuesin e të bijës 6-vjeçare, rrëfen krimin

452
Një mama ka rrëfyer dhe pranuar krimin e vrasjes së një djali adoleshent në shenjë hakmarrjeje për faktin që ai i kishte përdhunuar të bijën kur ajo ishte 6-vjeçare. Connie Serbu, bashkë me të vëllain e çoi adoleshentin 18-vjeçar Xavier Sierra në një pyll ku u përball me të për rastin e përdhunimit e më pas e qëlloi atë për vdekje. Ngjrja ka ndudhur në Florida, SHBA. 
Pas kësaj ajo njoftoi forcat e policisë duke ju thënë atyre: ‘Nuk më intereson, ai përdhunoi vajzën time, nuk më intereson, ai e përdhunoi atë. Ajo më tregoi çdo gjë që ndodhi’. 
Ky krim u bë me bashkëpunimin e vëllait të Serbu-t, John Vargas, i cili mbeti gjithashtu i vdekur. Adoleshenti dhe daja i vajzës, u përleshën fizikisht duke u përpjekur të merrnin armën që kishin në makinë, por të dy u plagosën, Sierra me 6 plumba dhe Vargas me 1 plumb. Trupi i këtij të fundit u gjet disa metra më tutje. Burimi: dailymail.co.uk


Sigal