Librazhd, shiu shkakton shembje dherash dhe dëme në ujësjellës

146
Sigal

Shembje dherash, dëme në ujësjellës dhe në shtyllat e energjisë elektrike janë problematikat e raportuara nga Librazhdi.

Reshjet e dendura të ditëve të fundit kanë ri-kthyer përmbytjet në zona të ndryshme të vendit.

Ndërkohë bëhet me dije se në Librazhd po punohet për riparimin e defekteve të shkaktuara.

Lagja e ish-Ushtarakut aktualisht është zona më e prekur nga dëmtimet si pasojë e reshjeve.