Një zjarr i fuqishëm raportohet të ketë rënë në lagjen “Nënë Tereza” në Lezhë.

Burimet nga vendi i ngjarjes thanë se nga zjarri rrezikohen shtëpitë përreth dhe shkolla e zonës.

Të njëjtat burime thanë, se era e fortë po favorizon flakët, të cilat po përhapen në mënyrë të frikshme.