Lëvizja “Vetvendosje” – Homazhe në nderim të Aktivistit Astrit Dehari, në orën 17:30 në sheshin ‘Nënë Tereza’

372
Sigal

Aktiviste dhe perfaqesues te shoqerise civile ne nderim te aktivistit Astrit Dehari, sot do të mbajne homazhe, ora 17:30 në Sheshin Nënë Tereza 
(para Universitetit), në nderim të aktivistit të Lëvizjes
VETËVENDOSJE!, studentit e shokut tonë Astrit Dehari.

 

 Astriti Dehari, 26
vjeç,
 ishte në 
përfundim të studimeve për mjekësi në Universitetin e Prishtinës,
aktivist në Lëvizjen VETËVENDOSJE!, si i tillë mbahej në paraburgim prej 68
ditësh, 
i burgosur politik me
prova të fabrikuara në një proces të montuar gjyqësor. Ai humbi jetën brenda në
burgun e Prizrenit.