Lamtumirë zemërbardhi Gafur Dudaj

106
Sigal

Me hidhërim të thellë njoftojmë se Babai jonë, Z.Gafur Dudaj është ndarë sot nga jeta! Varrimi do të bëhet nesër datë 22.09.2021 ora 12:00 në Sharrë (Kombinat). Funerali niset në orën 11:00 nga Agjensia Funerale ALBA 2000 në Rrugën e Dibrës 302, midis Vilës Gold dhe Farmacisë nr 10. Dreka e varrimit në orën 13:00 tek Hotel Diplomat. Pritje vizitash tek Hotel Diplomat pallati me shigjeta në datat 23, 24 shtator në oraret 09-13 & 16-20 si dhe në datë 25 shtator 09-12:00.

Familja Dudaj