Kryegjyshata Botërore Bektashiane dhe Gjyshata Skrapar njoftojnë gjithë besimtarët për pelegrinazhin tradicional në malin e Shenjtë Tomorr

2311
Sigal

Kryegjyshata Botërore Bektashiane dhe Gjyshata Skrapar njoftojnë gjithë besimtarët dhe dashamirësit në Shqipëri dhe në botë, se pelegrinazhi tradicional në malin e Shenjtë Tomorr do organizohet nga data 20-25 gusht 2018. Në këto ditë është dhe festa e Kurban Barjamit.

Datën 21 gusht 2018, në mjediset e teqesë së Kulmakut-Tomorr, bëhen vizita me rastin e festëssë Kurban Barjamit nga ora 10 deri ora 19.oo

Ceremoniali i pelegrinazhit në malin e Shenjtë Tomorr organizohet më 22 gusht 2018, ora 11.oo