Kryebashkiaku kthehet në meme, Sejko: Kjo është pak a shumë rruga e Shqipërisë për në BE

201
Sigal

Aktivisti dhe ‘mbreti i memeve’ Genc Sejko ka krahasur rrugën e inaguruar sot nga Kryetari i Bashkisë së Bulqizës Lefter Alla, me rrugën e Shqipërisë për në BE.

‘Kjo është pak a shumë rruga e Shqipërisë për në BE’, shkruan Sejko në Facebook.