Kruja vatra më e re e koronavirusit në Shqipëri, nga 21 të testuar së fundmi 11 rezultojnë pozitivë

206
Sigal

Kruja ka regjistruar 11 raste me COVID-19 teksa deri më tani ka pasur 23 raste.

Së fundmi nga 21 tamponë që janë marrë në Krujë 11 prej tyre kanë rezultuar pozitivë dhe tashmë Kruja bëhet qendra më e re e COVID-19 në Shqipëri.

Në total Kruja regjistron 33 të infektuar me COVID-19 ndërsa sipër saj qëndrojnë vetëm Tirana, Shkodra Durrësi dhe Fier.