Korça ‘pushtohet’ nga mjegulla ”, ja ç’po ndodh në juglindjen e vendit

454
Sigal

Këto janë pamjet që të falë maja e kodrës në afërsi të Parkut të Prespës, ku mjegulla prej ditësh ka pushtuar juglindjen, duke dhuruar pamje spektakolare, shkruan BW.

Por, përpos kësaj, kjo dukuri atmosferike ka krijuar jo pak probleme në qarkullimin e mjeteve.

Më e theksuar është gjatë pasditeve, ku fushëpamja për drejtuesit e mjeteve është e kufizuar. Akset më problematike janë Korçë-Kapshticë dhe Korçë-Pogradec.

Nga ana tjetër, Policia Rrugore apelon për drejtuesit e mjeteve që të kufizojnë shpejtësinë dhe të respektojnë rregullat e qarkullimit, si dhe në rastet e panevojshme të shmangin lëvizjet e tyre.