Konflikt në Elbasan me mjete të forta, dy persona përfundojnë në spital

65

Dy persona kanë mbetur të plagosur pasi janë përleshur me njëri-tjetrin, me mjete të forta në lagjen 11 nëntori në Elbasan.

F.S 36 vjeç dhe K.P 44 vjeç kanë përfunduar në spital si pasojë e lëndimeve janë dërguar në spitalin e Elbasanit ku dhe po marrin ndihmën e parë mjekësore.

Gazetari Aldo Kozarja raporton se forcat e policisë kanë ndërhyrë për të shuar sherrin dhe duke ndaluar përshkallëzimin e situatës.