Kokainë nga Kolumbia në anijen me qymyr drejt Portit të Durrësit, përfundon kontrolli i imtësishëm. Ja çfarë u zbulua

57
Sigal

Ka përfunduar kontrolli i anijes me qymyr në të cilën u zbulua drogë në portin e Durrësit.

Pas kontrolleve kanë rezultuar vetëm dy çanta me 53 pako të mbushura me drogë.

Nga kontrolli i imtësishëm rezultoi se në hambarin e anijes ndodheshin 59 kg kokainë.

Mësohet se disa kilogramë drogë u shpërdoruan pasi njëra nga çantat u dëmtua nga kova e mjetit që shkarkonte qymyrin.

Anija momentalisht është bllokuar në portin e Durrësit dhe qëndron me shërbim roje deri në një urdhër të dytë.

Po ashtu edhe marinarët e anijes Unistream nuk lejohet të zbresin në tokë.

Droga dyshohet të jetë futur në ngarkesë në Kolumbi.