Këmbimi valutor/ Bie euro ndjeshëm, ja me sa blihet e shitet monedha europiane në vend

146
Sigal

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.9 lekë dhe do të shitet me 102.2 lekë.

Sot monedha evropiane do të blihet me 108.7 lekë dhe do të shitet me 109.6

Franga zvicerane sot do të blihet me 110.9 lekë dhe do të shitet me 112 lekë. Ndërsa paundi britanik do të blihet me 126 lekë dhe do të shitet me 127.2 lekë.

Këmbimi valutor/ Bie euro ndjeshëm, ja me sa blihet e shitet monedha