Sigal

Sherret dhe dhuna në familja, në jo pak raste vijnë në forma, nga më të rrallat dhe më të çuditshmet.

Një i tillë është regjistruar në një fshat të Kavajës.

Burri ka dhunuar fizikisht bashkëshorten e tij. Por. Menjëherë aty është gjendur vëllai i saj, i cili “i ka hyrë në dru”, burrit të motrës.

Pas kësaj, “protagonisti”, është përballur edhe me kallëzim, por edhe me urdhër mbrojtje.

Komisariati i Policisë Kavajë

U arrestuan në flagrancë shtetasit G. B., dhe A. Xh., vjeç 37 e 43, banues në Kavajë, pasi rreth orës 16:30, në fshatin Kanaparaj, G. B., ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes H. B., vjeçe 36, ndërsa A. Xh., vëllai i saj, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj G. B. G. B., dhe H. B., iu plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18. 12. 2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.