Kapet duke i vënë zjarrin pyllit me lupë në dorë që ta ndizte më mirë

384
Një katastrofë e re me zjarret është shmangur në Berat falë Policisë, e cila e ka kapur me çakmak dhe me lupë në dorë, zjarrvënësin, pikërisht në moment kur po tentonte të ndizte pyllin.
I arrestuari Asqeri Pashallari 42 vjeç, banues në Berat, u kap në pyllin me pisha në lagjn Kala. Përveç mjeteve për të vënë zjarrin, ai kishte me vete dhe dy thika.
Dy akuza do të rëndojnë mbi Pashallarin: “Shkaterrimi i pronës me zjarr” dhe “Prodhimi dhe mbajtje pa leje e armëve të ftohta”.