Kapen “skifterët” e Fierences… shqiptarëve i gjejnë me vete bizhuteri me vlerë 70 mijë euro

572
Policia e Firences në Itali ka vënë në pranga dy shtetas shqiptarë të cilët kishin si “profesion” grabitjen e banesave e sidomos të sendeve me vlerë.
Në shtëpinë e tyre, policia ka arritur të gjejë një sasi të madhe objektesh e bizhuterish të shtrenjta. 
Në total karabinierët kanë sekuestruar objekte me vlerë 70 mijë euro. Nën sekuestro u vunë orë të shtrenjta, varëse dhe bizhuteri të tjera.
Sigal