Jo me 15 qershor, Greqia ndryshon vendim: Kufijtë për Shqipërinë hapen më datën…

379
Sigal

Ministri grek i Turizmit ka deklaruar ditën e sotme se shtatë pikat kufitare tokësore greke do të hapen më datë 1 korrik dhe jo më 15 qershor për turistët siç ishte deklaruar më parë.

Ky vendim vlen për Ballkanin Perëndimor, ndërkohë që fluturimi që është planifikuar për në datën 15 qershor Tiranë-Athinë nuk do të anulohet pasi bllokimi është bërë vetëm për turistët.

Personat që kanë leje qëndrimi nuk bëjnë pjesë në këtë vendim, ata do të lejohen.