Jep dorëheqjen drejtori i tatimeve Shkodër

478
Sigal

Dorëhiqet Drejtori i Tatimeve Shkodër Hysen Hysa pas 6 vitesh në këtë pozicion. Hysa u shpreh se arsyet janë personale.

Ende nuk është emëruar drejtori i ri ndërsa pritet që për momentin të jetë i komanduar. Hysa tha se fillimisht do të pushojë dhe ende nuk dihet nëse do të ketë një post tjetër.