“Jemi të zhgënjyer”, dhjetë emigrantë mbeten të bllokuar në Kakavijë

57

Dhjetë shqiptarë ndodhen të bllokuar në pikën kufitare të Kakavijës, pasi nuk lejohen të futen në tokën shqiptare.

“Jemi të izoluar dhe bllokuar nga qeveria shqiptare.

I bëjnë thirrje Ramës që të na japë një zgjidhje. Nuk mund të qëndrojmë këtu në doganë, duam të shkojmë pranë familjeve tona.

Rrezikojmë të sëmuremi këtu, jemi braktisur nga shteti jonë. Është e turpshme!”, u shpreh njëri prej tyre.