Ja intervista e plotë e publicistit dhe një prej personaliteteve më të mëdha të administratës Ylli Dylgjerit

455
“Dosja qe do te diskreditoje Ramen” E pushuan nga puna per nje status ne FB, Paralajmerimi i Ylli Dylgjerit

“Dosja qe do te diskreditoje Ramen”E pushuan nga puna per nje status ne FB, Paralajmerimi i Ylli Dylgjerit

Publiée par SYRI.net sur Lundi 18 mars 2019