I doli emri pro shembjes së Teatrit, reagon aktori: Këto peticionet janë benzinë e hedhur në një zjarr që vetëm shkatërron

71

Pas publikimit të një peticioni nga ana e bashkisë së Tiranës, ku bëheshin të ditur emrat e artistëve që kërkonin shembjen e Teatrit Kombëtar, ka reaguar aktori Viktor Zhusti.

Aktori Viktor Zhusti shkruan se vetëm dialogu mund të sjellë zgjidhje të arsyeshme për këtë çështje, ndërkohë që shton se deklaratat, intervistat dhe peticionet janë benzinë e hedhur, në një zjarr qe vetëm shkatërron.